Perinteinen vai vapaa?

Me haluamme tarjota sinulle mahdollisimman mukavan hiihtokokemuksen. Tästä syystä järjestämme hiihtotavan vuorovuosin perinteisellä ja vapaalla. Rovaniemellä on loistava latuverkosto, mutta valitettavasti se ei ole riittävän leveä molempien hiihtotapojen järjestämiseen yhtäaikaisesti. Ajamme myös perinteisen hiihtotavan hiihtäjille koko matkalle latu-uran, joten voit myös osallistua tämän vuoden tapahtumaan perinteisellä. Valitettavasti vapaan hiihtäjät hieman vaurioittaa latu-uraa ja tästä syystä perinteiselle ei ole omaa sarjaa. Toki keli ja latujen ajaminen vaikuttaa tähän oleellisesti. Vastaavasti seuraavana vuonna teemme koko matkalle useamman uran pelkästään perinteisen hiihtäjille.

Tämä on tietoinen strateginen valinta, joka varmasti karsii hieman osallistujia, mutta toivomme tietenkin, että te osallistutte tänä vuonna vapaalla hiihtotavalla ja ensi vuonna perinteisellä. Sen sijaan että tarjoaisimme kaikille kaikkea, haluamme taata teille mahdollisimman mukavan hiihtokokemuksen.

Muistathan, että kilpailun jälkeen tarjoamme osallistujille maksuttomat saunatilat ja buffet-ruokailun ravintola Gaissassa. Ilta huipentuu Hotel Santa Clausin lounge tilassa, jossa viimeistään kaikkien on syytä vaihtaa vapaalle tyylille. Illan aikana palkitsemme parhaat suoritukset ja arvomme runsaasti arpajaispalkintoja osallistujien kesken.